پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

توضیحات قالیباف درباره مصوبه قیر

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری درباره رد مصوبه مجلس درباره اصلاح بندی از قانون بودجه ۱۴۰۲ در خصوص قیر از سوی هیات عالی نظارت مجمع تشخیص گفت: مجمع تشخیص مصوبه قیر را رد نکرد بلکه اصلاح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر, محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز( دوشنبه، 20 شهریور) در پاسخ به تذکر کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا در انتقاد از رد مصوبه مجلس درخصوص قیر رایگان گفت: نظارت بر سیاست های کلان ناظر به قانون گذاری و اجرا است. آیین نامه مجمع تشخیص اجازه اصلاح قانون را می دهد.

 

وی افزود: بنده به موضوع چگونگی کار و اینکه با چه روشی در آنجا (هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام) موضوع تطبیق و مغایرت مصوبات را مورد بررسی قرار می دهند، نقد دارم؛ با دوستان درباره سه قانونی که اخیرا در این هیات رد شد، صحبت و پیگیری کردم و حتما جلسه تشکیل می دهیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آیین نامه هیات نظارت مجمع در دست بررسی است که کار را به چه روشی انجام دهند که باید این موضوع حل شود. مجمع تشخیص مصلحت نظام قانون را رد نکرد بلکه اصلاح کرد یعنی به جای ۲۵ هزار تن ۲۰ هزار تن شد.

 

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۰ هزار تن قیر با قیمت هر تن ۷.۵ میلیون تومان به صورت صددرصد تخصیص یافته است. اکنون باید پیگیری کنیم که چرا دولت تاخیر سه چهار ماهه در تخصیص دارد. ما باید اجرای قانون را از دولت پیگیری کنیم، اگر هم اشکالی به هیات عالی نظارت وجود دارد، بحث دیگری است.

 

پیش از صحبت قالیباف، کاظم دلخوش نماینده صومعه‌سرا در تذکری گفت: کار هیات عالی نظارت، نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلان و نه شخم زدن قانون است ما در مجلس شورای اسلامی قانون می‌نویسیم و به تایید شورای نگهبان هم می‌رسد اما هیات عالی نظارت قانون را شخم می‌زند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که هیات عالی نظارت برخوردهای دوگانه با مصوبات مجلس شورای اسلامی دارد، گفت: نمونه آن موضوع منطقه آزاد است که یکی را تصویب کرد و دیگری را سه سال معطل نگه داشتند یا این‌که مصوبه مجلس درباره حقوق کارگران، شفافیت و بیمه تامین اجتماعی رد شد درباره خودرو هم هیات عالی آن را رد کرد بعد که دولت لایحه آورد، آن مصوبه را تایید کرد.

 

دلخوش با اشاره به رد مصوبه قیر رایگان در هیات نظارت تصریح کرد: هیات عالی ۵۰۰۰ تن قیر رایگان را کم کرد با این استدلال که قاچاق می‌شود حال این‌که ما سازمان بازرسی و دیوان محاسبات را به عنوان ناظر گذاشته‌ایم سوال این است که مگر بنزین، نفت و دارو و حتی گوسفند قاچاق نمی‌شود، چه شده که به قیر چسبیده‌اند؟

 

وی خطاب به قالیباف اظهار کرد: انتظار می‌رود جلوی برخوردهای دوگانه گرفته شود و اجازه ندهید که هیات عالی مصوبات مجلس شورای اسلامی را باطل کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار